Praktijk / Tarieven

Verwijzing
De toestemming van de huisarts voor een bezoek aan de acupuncturist is echt niet nodig. De meeste (huis)artsen staan tegenwoordig gelukkig positief tegenover acupunctuur, aangezien het vaak een aanvulling of oplossing is voor klachten waar huisartsen in de praktijk mee te maken hebben. Patiënten die door mij behandeld worden kan worden gevraagd, niet verplicht, de huisarts in kennis te stellen.

Vergoeding door verzekering
Acupunctuur wordt soms vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Vraag dit altijd na bij uw verzekering. Een verwijzing van een arts is niet nodig.

Mee te nemen naar consult
Het meenemen van een handdoek is gewenst, niet verplicht. Op de behandeltafels liggen stoffen hoezen, die met regelmaat verschoond worden.

Als u medicijnen gebruikt en/of een wat uitgebreidere medische historie heeft, kan het nuttig zijn hiervan bij het eerste consult een lijstje mee te nemen.

  • Intakegesprek en behandeling Acupunctuur (90 minuten): € 85,-
  •  Vervolgconsult Acupunctuur (60 minuten): € 65,-

Tarieven per 1 januari 2024

  • Intakegesprek en behandeling Acupunctuur (90 minuten): € 95,-
  •  Vervolgconsult Acupunctuur (60 minuten): € 73,-

Meer algemene informatie over acupunctuur en vergoedingen kunt u vinden op de website van de NVA.

Betaling
Na een behandeling ontvangt u van ons een rekening per e-mail, deze dient u dan binnen 14 dagen te voldoen.

Annulering
Afspraken kunnen tot 24 uur voor de afspraak kosteloos worden veranderd of geannuleerd. Bij niet tijdig annuleren worden de volledige kosten van de behandeling in rekening gebracht.

Afspraak maken 
Behandeling vindt uitsluitend plaats op afspraak. U kunt voor het maken van een afspraak gebruik maken van het contactformulier, telefonisch contact opnemen, of een e-mail sturen. Bij geen gehoor kunt u uw telefoonnummer en een boodschap achterlaten, u wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.